MC²werving ondersteunt bij het werving & selectieproces tussen kandidaten en bedrijven. Werving & selectie is het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vaste of tijdelijke baan. Daarbij gaat het niet alleen om de kandidaten met de juiste opleiding en ervaring maar om kandidaten die tevens passen bij de cultuur én de toekomst van het bedrijf. Onze visie is dat werving pas succesvol is als aan al deze eisen is voldaan. Daarom verdiepen we ons eerst in het bedrijf alvorens op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Persoonlijk contact is hiervoor van groot belang, zowel met het bedrijf dat de vacature stelt als met de kandidaat die interesse heeft in het opvullen van de vacature.

Door de opkomst van online social networks zoals LinkedIn, Hyves, Facebook en Twitter is persoonlijke werving weer actueel. Kandidaten worden door MC²werving op zeer persoonlijke wijze benaderd gedurende het sollicitatieproces.

We willen weten wat de kandidaten drijft, over welke talenten de kandidaten beschikken, welke ambities ze hebben en welke persoonlijke ontwikkelingen ze willen doormaken in de komende jaren. MC²werving is op zoek naar de juiste match voor nu en in de toekomst.

Bedrijven en kandidaten kunnen ons benaderen voor het plaatsen van vacatures en het zoeken naar de juiste baan. Wij richten ons daarbij op vacatures in het midden en hoger kader binnen bedrijven die werkzaam zijn in de non-profit of not for profit markt.

Klanttevredenheid is onze belangrijkste drijfveer. Wij willen een substantiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de doelstellingen.

Geïnteresseerd in ons aanbod?
Klik dan hier voor een overzicht van onze actuele vacatures.

 
MC² Consulting © 2016